Γιάννης Μαντζουράνης - Hzz 4w7lem0o9m : Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών.

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών, μετά από επιπλοκές της υγείας του από τον κορονοϊό, ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και ως «εθνικάρας». Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών.

Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Xgjxpjt2fg3l3m
Xgjxpjt2fg3l3m from i1.prth.gr
6063 likes · 92 talking about this. Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Πέθανε σε ηλικία 87 ετών, μετά από επιπλοκές της υγείας του από τον κορονοϊό, ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και ως «εθνικάρας». Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, .

6063 likes · 92 talking about this.

Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . 6063 likes · 92 talking about this. Πέθανε σε ηλικία 87 ετών, μετά από επιπλοκές της υγείας του από τον κορονοϊό, ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και ως «εθνικάρας». Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών.

Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών.

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. O Giannhs Mantzoyranhs Diapseydei Ton Sampy Miwnh Eretikos Gr
O Giannhs Mantzoyranhs Diapseydei Ton Sampy Miwnh Eretikos Gr from eretikos.gr
Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. 6063 likes · 92 talking about this. Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό.

Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, .

Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Πέθανε σε ηλικία 87 ετών, μετά από επιπλοκές της υγείας του από τον κορονοϊό, ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και ως «εθνικάρας». Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . 6063 likes · 92 talking about this. Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του .

Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . 6063 likes · 92 talking about this.

Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Ggnsgtpbcrxf7m
Ggnsgtpbcrxf7m from www.sportime.gr
Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο .

Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis).

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών, μετά από επιπλοκές της υγείας του από τον κορονοϊό, ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και ως «εθνικάρας». Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). 6063 likes · 92 talking about this. Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο .

Γιάννης Μαντζουράνης - Hzz 4w7lem0o9m : Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών.. Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, .